Fiskars Inspiration Saffron zahradní nůžky dvoučepelové P26 1027494

Kód: 21271372
405 Kč
Skladem (3 ks)

Pěkné šafránové jednoruční nůžky na čerstvé dřevo do průměru větve 20 mm. Vhodné pro praváky i leváky. Vyrobeno z kvalitních materiálů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nůžky zahradní jednoruční jsou ideální ke střihu čerstvých větví. Kvalitní zahradní nůžky v trendy šafránové barvě. Nůžky se pohodlně drží díky vytvarovaným masivním držadlům. Horní čepel je potažena kluznou vrstvou PTFE pro snížení tření. Pro praváky i leváky. Otvor pro zápěstní řemínek. Zajišťovací mechanismus pro bezpečnost při přenášení.

Proč zvolit dvoučepelové nůžky?
Dvoučepelové neboli dvoubřité nůžky jsou určeny pro střih květin a čerstvého dřeva. Obě čepele vnikají do povrchu součašně. Tím se docílí přesného střihu. Větev otlačená spodní čepelí odpadne. Ostrá čepel se míjí se spodní a vytváří tak hladký řez. Dovolují stříhat blízko kmenu.

Jak se starat o zahradní nůžky Saffron?
Správná údržba zahradních nůžek prodlouží jejich životnost. K nůžkám doporučujeme dokoupit profesionální sadu na údržbu nůžek Fiskars 110990. Sada obsahuje návod na údržbu a ostření, diamantový pilníček a olej. Instrukce jsou vyobrazeny formou názorných obrázků a symbolů. Diamantový pilníček s dlouhou životností je vhodný na kalené ocelové čepele, olej snižuje tření a chrání před rezem.

Technické parametry nůžek Saffron:
Barva: Šafránová
Max.střihaný průměr: 20 mm
Celková délka: 200 mm
Délka čepele: 6 cm
Materiál čepele: karbonová ocel
Hmotnost: 200 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Zahradní nůžky
Typ: Jednoruční

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: