Střevo 4m d5,5cm do 100st.C bílkovin.
Kód: 62139004Detailní popis produktu
Vysoce kvalitní umělý proteinový obal na uzeniny s certifikátem Státního hygienického ústavu umožňující rychlou a přímou přípravu domácího opracovaného masa. Obal je schválen pro styk s potravinami, je tepelně odolný do 100°C a umožňuje opaření do teploty 75°C, uzení do 90°C a zpracování v chladném kouři do 40°C. Proteinové střívko na uzeniny. Na vaření, uzení a také za studena. Umožňuje připravit chutné uzené maso nebo dušené uzeniny, jako např. šunku a klobásky. Použití: Před naplněním nechte střívko 15 minut v 10-15% solném roztoku o teplotě 20 ± 5 ° C (1/2 šálku na 1l vody). Pevně naplněné střívko svažte a zpracujte dle druhu klobásy. Vyrobeno v EU.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.